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Régime Graham, gras, céréales,
#15
(01-29-2014, 11:05 PM)Matt Asie a écrit : si tu veux une approche définitive de la candidose, je te conseille de voir cette video :
http://www.youtube.com/watch?v=xWuwQ4zeg7U

Il raconte une fois de plus n'importe quoi dans sa vidéo.
Trop d'acidité...Il y a des pHs différents dans tout le corps. Comme je l'ai déjà dit, le pH de l'estomac est très acide, l'intestin et le colon n'ont pas le même pH.
Le candida vit très bien dans un ph de 2 à 9,5.Que ce soit très acide, ou très alacalin, le candida y vit parfaitement!!
La différence principale réside dans la forme qu'elle prend dépendant du pH. A un pH acide le C. albicans reste dans une forme de levure moins pathogène, et sa croissance est inhibée. Lorsque C. albicans est exposé à un pH élevé (alcalin),celui-ci favorise la formation de la croissance fongique (TRES DANGEREUX). Cette croissance des hyphes (QUI FONT LES TROUS DANS NOS INTESTINS) de C. albicans permet de devenir non seulement pathogène, mais aussi lui permet d'envahir profondément les tissus et de promouvoir des dommages aux organes. Cette croissance fongique est inhibée à un pH acide de 4 ou et réduit l'invasion dans les tissus et les lésions.
Alors d'un coté, vous forcez à alcaliniser avec beaucoup trop de fruits/jus, et de l'autre vous prenez des probiotiques qui font réellement fuir le candida, mais qui acidifie l'intestin. Et oui, dans les probiotiques, les bactéries sont appelés bactéries lactiques, et elles produisent beaucoup d'acide lactique/acétique que le candida a horreur.
C'est ce manque d'acidité qui font que le candida se sente bien!!!!
Pourquoi vous prenez de l'acidophilus?????alors?

Bon je perds beaucoup d'énergie à rabacher la même chose; beaucoup de personnes sont aveugler par thierry qui arrive à entretenir la flamme en sortant des vidéos quotidiennes. Bon courage avec vos régimes.
Je pense que je vais tourner la page, étant guérie.

Je vous donne quand même les liens des études sur les dangers de l'alcalinité:
(utiliser le google translate)
http://ec.asm.org/cgi/content/full/5/9/1550


http://www.pubmedcentral.nih.gov/article...tid=232444


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15189...EntrezSyst...


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10629...=EntrezSys...


http://www.springerlink.com/content/06crgmq4x3nj2820/


"In vitro, C. albicans can thrive over a remarkably wide range of extracellular pH, at pH values of 2-10 (Odds 1988)". They also point out that alkalinity promotes hyphal growth of C. albicans.

http://www.springerlink.com/content/j5v6h012235h3576/


"Upon response to environmental stimuli C. albicans can switch between yeast-like and filamentous, hyphal growth. This allows C. albicans to generate niche specific responses, form biofilms, adhere, and invade epithelial tissues. "

It is this switch to the hyphal growth, from alkalinity, that allows C. albicans to become pathogenic by more readily invading tissues:

http://www.pubmedcentral.nih.gov/article...rtid=97632


http://www.cell.com/current-biology/abst...06)00252-1


Hyphal growth has been shown to be inhibited at the acidic pH of 4 in all strains of C. albicans showing that an acidic pH helps to prevent C. albicans from being pathogenic. An alkaline pH on the other hand promotes pathnogenesis of C. albicans as it promotes hyphal growth. The article from the following link points out what I have been trying to explain to people for decades. Stomach acid helps to control pathogen growth, including Candida. The same applies to the skin, which is normally slightly on the acidic side. When the pH is raised to the alkaline side candidiasis of the skin is promoted.

http://www.pubmedcentral.nih.gov/article...id=1770313


"In tissue samples from mucosal surfaces with a non-acidic pH, such as the tongue, oesophagus, intestine, and most skin areas, filamentous forms of C albicans predominated, and most of them exhibited both 1H4 immunostaining and an invasive phenotype (fig 3A ). In internal organs having a non-acidic pH (liver, lung, heart, and thyroid) from patients with systemic candidiasis, variable numbers of yeast cells were found, together with hyphae or pseudohyphae in virtually all cases. In these tissues, both yeast and filamentous forms showed strong 1H4 immunoreactivity (fig 3B , C). In contrast, in those tissues with an acidic pH, such as the stomach and collecting ducts of the kidney, the predominant form of C albicans was the blastospore (yeast). Interestingly, in these locations yeast cells essentially showed no 1H4 immunoreactivity (fig 3D , E). However, when adjacent tissue invasion was present, hyphae or pseudohyphae were the predominant form."

"The ability to undergo transition from the yeast to the hyphal form appears to be crucial in the pathogenesis of invasive candidiasis. 4– 6 Both yeast cells and hyphae are found in infected tissues and contribute to pathogenesis. Yeast cells are better suited for rapid haematogenous dissemination, but together with hyphal elements they are also capable of breaching epithelial and endothelial barriers to cause extensive organ damage. 4 During the infectious process, yeast cells and hyphae may encounter different microenvironments within the host. At acidic pH, C albicans grows mostly in the yeast form; at an alkaline pH, it grows primarily in the filamentous form. 2, 6, 7 Gastric acid provides an effective barrier to most microorganisms (normal gastric pH values are 1–3.5). In contrast, achlorhydria and the use of H2 antagonists, which raise gastric pH, have been found to be associated with a higher proportion of invasive gastric candidiasis. 17 Similarly, although the skin is relatively inhospitable to fungal growth, 18 the experimental increase of skin surface pH yields more pronounced cutaneous candidiasis in human volunteers. 19"
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